NYHETSBREV

Gävleborgssatsning på flytspackling

''Vi gör en satsning på flytspackling eftersom det gör att vi kan höja värdet i vårt helhetserbjudande. Vi vet vad som kan gå fel i läggningsskedet när spacklingen inte utförs på rätt sätt. Därför kan vi med detta steg ge ökat kvalitet i hela ledet, även i golvläggningsskedet.'' - Adam Svender, marknadsansvarig Heimdall Industrigolv AB

  
Klicka för att förstora bilderna.
Foto från: Adobestock & HTC Floorsystems

Därför satsar vi på flytspackling

På Heimdall vet vi att många av våra kunder efterfrågar utförandeentreprenörer som tar helhetsansvar över både avjämning och golvläggning. Huvudorsakerna är att det dels gör att upphandlings- och planeringsprocessen blir enklare, men också att det ofta blir enklare att säkerställa kvalitet i utförandet. Det som gör det möjligt att genomföra denna satsning är att vi kan välkomna Peter Karlsson, närmast från Avjämningsteknik AB, in i vår verksamhet. Han har 20 års erfarenhet av flytspackling/avjämningsmassor.

Här kan du anlita oss

Vi kommer att kunna genomföra små och stora uppdrag inom avjämning i Gävleborg, Jämtland/Härjedalen och i Dalarna. Det är i dessa geografiska områden vi upptäckt det tydligaste hålet på marknaden, där det finns en relativt tydlig brist på avjämningsentreprenörer i jämförelse med storstadsområden.

Så går det till när vi flytspacklar

  1. Vi kommer i kontakt med Dig som kund och kommer överens om pris, plats och processen i helhet. 
  2. Vi räknar på det spackelmaterialet utifrån vilken situation som råder. Här kan du läsa om 4 olika spackelmaterial till 4 olika situationer
  3. Väl på  arbetsplatsen kan vi nyttja en av våra två spackelpumpar, blanda i tunna, eller med pumpbil. 
  4. När spacklingen är utförd genomförs en besiktning. Förhoppningen är förstås att allt ska vara klart efter första kvalitetskontrollen.

Missade du inte något nu? 

Läs del I i vår artikelserie om betonggjutning för diamantslipade betonggolv som handlar om betongval och exponeringsklass.
Del I om betongkvalitet och exponeringsklass » 

Nyheter
2018-05-23 11:37
Har du erfarenhet av att lägga massagolv eller slipa betonggolv? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Det enda kravet är att du har lite erfarenhet och att du har B- körkort. Vi står för resten! 
Läs mer
2018-03-20 19:30
I den femte delen av ''Gjutguiden för diamantslipade betonggolv'' går vi in lite djupare på betongens miljöpåverkan. 
Läs mer
2017-11-13 15:44
Misstag när anläggningsbetong ska gjutas kommer att ske, förr eller senare. Här kan Heimdall vara till räddning! 
Läs mer
2018-01-29 18:35
Det är 10- års jubileum och vi är på ett reflekterande humör...
Läs mer
2017-11-13 15:08
Krympsprickor är ett av de vanligaste problemen med betonggolv. Det kan förebyggas med tidig täckning eller membranhärdare och lagas med enkla medel. 
Läs mer
2017-11-14 13:53
Att välja fel flytspackel kan stå dig dyrt om du har otur. Det kan leda till att massan släpper från underlaget, här ger vi några tips på vägen! 
Läs mer