NYHETSBREV

Nyhetsarkiv

LISTA: Så får du ett fantastiskt parkeringshusgolv!

Här ger vi 5 tips för dig som vill bygga ett fantastiskt parkeringshus! 

Sök jobb hos oss

Om du är intresserad av betongslipning eller golvläggning kan du söka jobb hos oss utan ett färdigt CV eller personligt brev. Allt är klart på 5 minuter.

3 designtips för kontorslokaler!

Här ger vi tre tips på hur du med industrigolv kan ge ett professionellt första intryck och samtidigt skapa en dynamisk kontorsmiljö med organiska element.

3 trender inom byggbranschen under 20- talet

Under kommande tio år kommer vi kunna se mer av ny teknologi på våra byggarbetsplatser och att partnering som samarbetsform kommer att öka. 

Våra mest lästa artiklar under 2010- talet

Vi vill önska er läsare god fortsättning. Är ni nyfikna på vad våra läsare intresserar sig för allra mest, då kan ni läsa denna summering av de mest lästa artiklarna under 2010- talet. 

Heimdall skänker klapparna till blodcancerfonden

Medan vi ändå önskar er God Jul vill vi också uppmuntra till att ge bort till välgörenhet. I år går våra julklappar till blodcancerfonden. 

Vetenskaplig stilrenhet

Komfortgolv av polyuretan går att få i oändligt många färger och mönster. Men ibland så räcker det med en färg. Och ibland ingen alls. Detta vita golv är iögonfallande i sin stilrenhet. Picture perfect! 

1920- talsinspirerad inomhusgolfbana

Här kanske vi har bland de häftigaste minigolf- banorna vi sett. Undantaget kanske får vara Putting Edge Fun Centre i USA (Seriöst, Googla det!). I detta fall så ligger massagolvet vi åsyftar på ytorna emellan hålen. Spana in! 

Rymdinspirerat golv på Bullyversum

I denna artikelserie visar vi upp golv som ett kreativt hantverk med färger och former som skapar bestående intryck. Först ut är Bullyversum och Sika Comfortfloor.

Så fixar du tidsplanen för massagolv och polerad betong

Här ger vi en steg- för steg- guide och tidsplanering för ett läggningen tre olika typer av massagolv, inklusive förarbeten som lagningar och flytspacklingar. 

Nyheter
2020-05-23 17:33
Söker du golv som verkligen sätter färg på tillvaron? Då är Sika Comfortfloor lösningen för dig! 
Läs mer
2020-05-08 15:44
Under sommarens semester kan det vara läge att renovera befintliga golv när industrilokalen eller kontoret är stängt. 
Läs mer
2020-04-20 10:17
Har du problem med underskjutande fukt från undergolvet? Här är 3 lösningar som både löser problemet samtidigt som det bibehåller funktionella egenskaper. 
Läs mer
2020-04-05 17:09
Parkeringshus är en särskilt belastande inomhusmiljö. Genom att använda massagolv istället för asfalt kan du minimera vikten på mellanbjälklaget. 
Läs mer
2020-03-01 17:11
Har du bestämt dig för att köpa ett betonggolv? Här är de viktigaste 12 termerna du behöver hålla koll på för att hänga med i facksnacket! 
Läs mer
2020-03-15 15:42

Vi arbetar just nu enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss ständigt ajour. 

Läs mer