NYHETSBREV

Nyhetsarkiv

Glad Påsk!

Vi på Heimdall Industrigolv AB vill passa på att önska dig en glad påsk. 

Klicka på bilden för att se fina bilder på vårt golv! 

Om din partner fått kalla fötter - basics om golvvärme

Denna vinter präglas i stora delar av Sverige av en skoningslös kyla som får oss att längta till golvvärmens bekvämligheter. 

3 stora projekt under 2019

Redan under andra halvan av 2018 började vi fylla upp 2019 med flera större byggprojekt. Här är tre stora projekt vi ser fram emot extra mycket! 

Våra mest lästa artiklar 2018

Här kommer en lista på våra 4 mest lästa artiklar 2018. Här hittar du lite av allt - betongkvalitet, gjutning, betonggolv i bostäder, massagolv och ÄTA.  

God Jul önskar Heimdall Industrigolv

Heimdall Industrigolv AB är en av Hjärnfondens företagsvänner 2018. I år vill vi därför slå ett extra slag för att skippa julklappen och ge bort en gåva till den välgörenhetsorganisation som känns bäst för dig!

4 stora nackdelar med obehandlade betonggolv

Att inte välja att behandla betonggolv enligt HTC Superfloor™ eller att lägga en plastmassabeläggning har sina nackdelar som kan vara kostsamma och besvärliga.

 

LATHUND: Golv i sjukhus

Sjukhus är komplicerade inrättningar där du finner allmänytor, storkök, kulvertar, teknikrum, patientrum och operationssalar som alla ställer olika krav på golvlösningarna. 

Microcement ger dig betong i hela huset

Idag är vi stolta att kunna äntligen kunna lansera vår egna produkt Rigstula Design™ Microcement som går att applicera på både väggar och golv i badrum. 

3 sätt att minska risken för halk- och fallolyckor

En fall och halkolycka är en för mycket. Till dig som projekterar har vi här 3 golvlösningar som minskar risken för fall och halkolyckor. 

Därför kommer betonggolvet ha synliga stenar

Vill du ha slipad betong utan synliga stenar i din lokal eller ditt hem? Det är inte säkert att det är möjligt. Här bryter vi ner orsakerna till varför det kan bli oönskade stenar. 

Nyheter
2019-04-25 15:04
Gym och träningsanläggningar kräver golvlösningar som är hållbara, ljuddämpande och flexibla vad gäller estetik och funktion.  
Läs mer
2019-04-17 23:38
Skolor är miljöer som drabbas av tusentals fötter varje dag - här ger vi tips på slitstarka golvlösningar! 
Läs mer
2019-03-13 16:45
Vi hjälper dig att välja rätt golvlösning i dessa 4 kemikaliedrabbade inomhusmiljöer. 
Läs mer
2019-02-11 14:18
När det inte går att utföra polerade betonggolv rekommenderar vi i många fall att man använder designspackel eller industrispackel från Weber Saint Gobain.
Läs mer
2018-11-27 18:29
Dessa 3 golvlösningar är alla fantastiska lösningar för kaféer och liknande kommersiella miljöer. 
Läs mer