NYHETSBREV

Vi söker slipare och golvläggare!

Om Heimdall Industrigolv 

Heimdall Industrigolv bedriver golventreprenadverksamhet och genomför golvarbeten över hela Sverige. Vårt fokus ligger mot företagskunder och vi skapar slitstarka golvlösningar och ett produktutbud inom betonggolv och betongslipning, massagolv, natursten, renoveringar, avjämningar och infrastrukturella golvlösningar. Vårt utbud är brett för att möta många olika behov och vi kan arbeta med flera moment i samma projekt.

Att jobba som golvläggare och slipare

Att jobba som golvarbetare på Heimdall Industrigolv AB innebär att man åtar sig ett jobb med mycket ansvar och krav på noggrannhet. Det betyder att arbetet genomförs inom den tidsram och med den kvalitet som förväntas av kunden och oss själva. Som golvläggare förväntas du ha sinnesnärvaro och se vad som bör göras på arbetsplatsen och därefter genomföra arbetsuppgiften. Ibland innebär detta kundkontakt för att komma överens om vad som ska göras.
Vi tror att du...

Har erfarenhet som golvarbetare från ett tidigare jobb. Om inte annat så har du i minsta laget erfarenhet från byggbranschen. Du är snabb att lära dig och noggrann i utförandet.Det finns även en chans att du är en entreprenör som är trött på pappersarbete och därmed vill bli anställd eller samarbeta med oss som UE.


Dina arbetsuppgifter 
  • Utföra och ta ansvar för fullt och färdigt arbete enligt uppsatta instruktioner. 
  • Dagligen tidrapportera och fylla i egenkontroller. 
  • Ha kundkontakt under arbetetsgång.
Krav 
  • B- körkort. 
  • Härdplastutbildning. 
Meriterande 
Erfarenhet av plastmassabeläggningar (epoxi, akryl eller polyuretan) 
Erfarenhet av slipning. 
 
OBS! Vi jobbar över hela Mellansverige men med utgångspunkt från Gävle, Stockholm och Ljusdal.

Din ansökan skickar du till [email protected] 

Start per omgående med en provanställning. Lön enligt överenskommelse.
 
Klicka på bilden för att se olika typer av golv vi lägger.
Foto: Flowcrete, Sika, Adobestock

Nyheter
2019-10-11 16:29
I denna artikelserie visar vi upp golv som ett kreativt hantverk med färger och former som skapar bestående intryck. Först ut är Bullyversum och Sika Comfortfloor.
Läs mer
2019-08-16 12:20
Här ger vi en steg- för steg- guide och tidsplanering för ett läggningen tre olika typer av massagolv, inklusive förarbeten som lagningar och flytspacklingar. 
Läs mer
2019-08-12 16:05
Här är tre frågor du måste ställa dig när du väljer golv för offentliga och publika miljöer. 
Läs mer
2018-05-23 11:37
Har du erfarenhet av att lägga massagolv eller slipa betonggolv? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Det enda kravet är att du har B- körkort. Vi står för resten! 
Läs mer
2019-06-24 13:47
Letar du efter en entreprenör som flytspacklar i Gävleborg? Du behöver inte leta längre...
Läs mer
2019-06-11 17:00
Grått och tråkigt? Inte alls. Grå är en perfekt färg för golv som kan skapa en stilren och snygg yta för kommersiellt bruk. 
Läs mer