NYHETSBREV

Vi fixar flytspackling i Gävleborgsområdet!Tillgångsbrist i Gävleborg 

Eftersom vi har lång erfarenhet som golventreprenör vet vi att i olika delar av landet kan det bli svårare att få tag i vissa typer av golventreprenörer. Historiskt sett har det i Gävleborgsområdet varit brist på golventrenörer som både jobbar med avjämning och golvläggning. Det vill vi råda bot på. 
 
Kontakta oss för offert på flytspackling.
Vi åtar oss stora projekt som små. 


1. Pågående flytspacklingsarbete. 
Foto från: Weber Saint Gobain

Vad du behöver veta innan du frågar oss   

Innan du kontaktar oss underlättar det för alla parter om du har koll på vissa saker. 
 
  • Underlaget: Kanske ska det rivas ett ytskikt. Vad ligger under, det kan påverka valet och därmed priset på spackel. 
  • Tjocklek: Hur tjockt ska det läggas?  Det är viktigt att tänka på saker som takhöjd. Det påverkar också valet av flytspackel. 
  • Nytt ytskikt: Här menar vi att det är viktigt att du valt ytskikt redan innan flytspacklingen genomförs. Man rekommenderas använda olika flyspackel till exempelvis mattor och massagolv. Även golvvärme påverkar valet. 
Läs mer här!

Så går det till att flytspackla 

Processen att flytspackla ett golv är enkelt, men inte alltid särskilt lätt att utföra. I stora drag går de flesta arbeten till på följande sätt. 
 
  • Eventuell renovering och borttagning av befintligt ytskikt. 
  • Höjdsättning med slangpass och avspärrning. 
  • Primering av ytan. 
  • Flytspackling en dag efter primeringen av ytan
  • När spacklet torkat kan man lägga ytskikt. Se produktanvisningar för torktider.

Vi är Hjärnfondens företagsvän 2019  

Heimdall Industrigolv är stolta företagsvänner till Hjärnfonden 2019. Våra pengar går till forskning om hjärnsjukdomar som demens, ADHD, psykisk ohälsa och stroke. Sjukdomar som kan drabba oss alla någon gång i livet. 

 


Nyheter
2019-11-10 11:36
Här kanske vi har bland de häftigaste minigolf- banorna vi sett. Undantaget kanske får vara Putting Edge Fun Centre i USA (Seriöst, Googla det!). I detta fall så ligger massagolvet vi åsyftar på ytorna emellan hålen. Spana in! 
Läs mer
2019-11-09 15:13
Här kan vi snacka varumärkesanpassning! Lego förknippas med kvadratiska former och glada färger. I synnerhet färgen gul, från Legofigurernas klassiska ansiktsfärg. I detta projekt har man lyckas implementera detta även i golven. 
Läs mer
2019-10-11 16:29
I denna artikelserie visar vi upp golv som ett kreativt hantverk med färger och former som skapar bestående intryck. Först ut är Bullyversum och Sika Comfortfloor.
Läs mer
2019-08-16 12:20
Här ger vi en steg- för steg- guide och tidsplanering för ett läggningen tre olika typer av massagolv, inklusive förarbeten som lagningar och flytspacklingar. 
Läs mer
2019-08-12 16:05
Här är tre frågor du måste ställa dig när du väljer golv för offentliga och publika miljöer. 
Läs mer
2018-05-23 11:37
Har du erfarenhet av att lägga massagolv eller slipa betonggolv? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Det enda kravet är att du har B- körkort. Vi står för resten! 
Läs mer