NYHETSBREV

Gävleborgssatsning på flytspackling

''Vi gör en satsning på flytspackling eftersom det gör att vi kan höja värdet i vårt helhetserbjudande. Vi vet vad som kan gå fel i läggningsskedet när spacklingen inte utförs på rätt sätt. Därför kan vi med detta steg ge ökat kvalitet i hela ledet, även i golvläggningsskedet.'' - Adam Svender, marknadsansvarig Heimdall Industrigolv AB

  
Klicka för att förstora bilderna.
Foto från: Adobestock & HTC Floorsystems

Därför satsar vi på flytspackling

På Heimdall vet vi att många av våra kunder efterfrågar utförandeentreprenörer som tar helhetsansvar över både avjämning och golvläggning. Huvudorsakerna är att det dels gör att upphandlings- och planeringsprocessen blir enklare, men också att det ofta blir enklare att säkerställa kvalitet i utförandet. Det som gör det möjligt att genomföra denna satsning är att vi kan välkomna Peter Karlsson, närmast från Avjämningsteknik AB, in i vår verksamhet. Han har 20 års erfarenhet av flytspackling/avjämningsmassor.

Här kan du anlita oss

Vi kommer att kunna genomföra små och stora uppdrag inom avjämning i Gävleborg, Jämtland/Härjedalen och i Dalarna. Det är i dessa geografiska områden vi upptäckt det tydligaste hålet på marknaden, där det finns en relativt tydlig brist på avjämningsentreprenörer i jämförelse med storstadsområden.

Så går det till när vi flytspacklar

  1. Vi kommer i kontakt med Dig som kund och kommer överens om pris, plats och processen i helhet. 
  2. Vi räknar på det spackelmaterialet utifrån vilken situation som råder. Här kan du läsa om 4 olika spackelmaterial till 4 olika situationer
  3. Väl på  arbetsplatsen kan vi nyttja en av våra två spackelpumpar, blanda i tunna, eller med pumpbil. 
  4. När spacklingen är utförd genomförs en besiktning. Förhoppningen är förstås att allt ska vara klart efter första kvalitetskontrollen.

Missade du inte något nu? 

Läs del I i vår artikelserie om betonggjutning för diamantslipade betonggolv som handlar om betongval och exponeringsklass.
Del I om betongkvalitet och exponeringsklass » 

Nyheter
2019-02-11 14:18
När det inte går att utföra polerade betonggolv rekommenderar vi i många fall att man använder designspackel eller industrispackel från Weber Saint Gobain.
Läs mer
2019-01-31 13:28
Denna vinter präglas i stora delar av Sverige av en skoningslös kyla som får oss att längta till golvvärmens bekvämligheter. 
Läs mer
2019-01-08 12:09
Redan under andra halvan av 2018 började vi fylla upp 2019 med flera större byggprojekt. Här är tre stora projekt vi ser fram emot extra mycket! 
Läs mer
2018-11-27 18:29
Dessa 3 golvlösningar är alla fantastiska lösningar för kaféer och liknande kommersiella miljöer. 
Läs mer