NYHETSBREV

Vi söker slipare och golvläggare!

Om Heimdall Industrigolv 

Heimdall Industrigolv bedriver golventreprenadverksamhet och genomför golvarbeten över hela Sverige. Vårt fokus ligger mot företagskunder och vi skapar slitstarka golvlösningar och ett produktutbud inom betonggolv och betongslipning, massagolv, natursten, renoveringar, avjämningar och infrastrukturella golvlösningar. Vårt utbud är brett för att möta många olika behov och vi kan arbeta med flera moment i samma projekt. I år är det dessutom jubileum. 2018 fyller Heimdall 10 år vilket ger oss anledning fira en milstolpe. 

Att jobba som golvläggare och slipare

Att jobba som golvarbetare på Heimdall Industrigolv AB innebär att man åtar sig ett jobb med mycket ansvar och krav på noggrannhet. Det betyder att arbetet genomförs inom den tidsram och med den kvalitet som förväntas av kunden och oss själva. Som golvläggare förväntas du ha sinnesnärvaro och se vad som bör göras på arbetsplatsen och därefter genomföra arbetsuppgiften. Ibland innebär detta kundkontakt för att komma överens om vad som ska göras.
Vi tror att du...

Har erfarenhet som golvarbetare från ett tidigare jobb. Om inte annat så har du i minsta laget erfarenhet från byggbranschen. Du är snabb att lära dig och noggrann i utförandet.Det finns även en chans att du är en entreprenör som är trött på pappersarbete och därmed vill bli anställd eller samarbeta med oss som UE.


Dina arbetsuppgifter 
  • Utföra och ta ansvar för fullt och färdigt arbete enligt uppsatta instruktioner. 
  • Dagligen tidrapportera och fylla i egenkontroller. 
  • Ha kundkontakt under arbetetsgång.
Krav 
  • B- körkort. 
  • Härdplastutbildning. 
  • Erfarenhet av plastmassabeläggningar (epoxi, akryl eller polyuretan) 
  • Erfarenhet av slipning. 
OBS! Vi jobbar över hela Mellansverige men med utgångspunkt från Gävle, Stockholm och Ljusdal.

Din ansökan skickar du till [email protected] eller ansöker via Linkedin. 

Start per omgående med en provanställning. Lön enligt överenskommelse.
 
Klicka på bilden för att se olika typer av golv vi lägger.
Foto: Flowcrete, Sika, Adobestock


Nyheter
2019-02-11 14:18
När det inte går att utföra polerade betonggolv rekommenderar vi i många fall att man använder designspackel eller industrispackel från Weber Saint Gobain.
Läs mer
2019-01-31 13:28
Denna vinter präglas i stora delar av Sverige av en skoningslös kyla som får oss att längta till golvvärmens bekvämligheter. 
Läs mer
2019-01-08 12:09
Redan under andra halvan av 2018 började vi fylla upp 2019 med flera större byggprojekt. Här är tre stora projekt vi ser fram emot extra mycket! 
Läs mer
2018-11-27 18:29
Dessa 3 golvlösningar är alla fantastiska lösningar för kaféer och liknande kommersiella miljöer. 
Läs mer