NYHETSBREV

Microcement ger dig betong i hela huset


OBS! Leverans från 1 januari 2019. Vi räknar med hög efterfrågan så skicka en offertförfrågan och boka ditt jobb redan idag! 

Rigstula Design™ är ett komplement till traditionella polerade betonggolv

Polerad betong är vårt populäraste golv hos privatpersoner. Polerad betong är i sig inget tätskikt och vi har därför under lång tid varit tvungna att neka drömmen om betonggolv i badrummen. Idag är vi stolta att kunna äntligen kunna lansera vår egna produkt Rigstula Design™ Microcement som går att applicera på både golv, väggar och bänkar i badrum och kök. 


    
Foto från: Flowcrete & Sika

Fördelar med microcement

  • Ett livfullt och modern utseende. 
  • Fogfritt och lättstädat 
  • Går att göras halkskyddad med viss struktur. 
  • Brett utbud av färger och texturer (se kulörkarta). 
  • Mekaniskt slitstarkt. Microdeck i synnerhet är slagtåligt och den beläggning vi rekommenderar på golv. 
  • Går att lägga på cement, betong, spackel, klinker, trä marmor etc. 
  • Läggs i 2-3mm vilket gör att det inte påverkar byggnadens konstruktion. 
  • Låga renoveringskostnader. Eftersom golvet kan läggas på många andra ytskikt och enbart läggs i maximalt 3mm behöver man inte riva ut befintliga golvbeläggningar. 
Läs mer här! 

Kulörer och texturer

Rigstula Design™ Microcement går att få i flera kulörer och texturer. För att få färg i cementen blandar man i pigment. Det innebär att ingen yta kommer att se helt exakt ut som på bilderna i kulörkartan. Bilderna bör således ses som riktmärken och inte som exakt referens. 
Se kulörkartan här! 

Har du sett vårt egna epoxigolv? 

Rigstula Design™ Red är ett epoxigolv för storkök och industriella miljöer. För varje kvadratmeter vi ger det pengar till Hjärnfondens livsviktiga forskning om hjärnan. 
Läs mer om Rigstula Design™ Red här » 


Nyheter
2019-02-11 14:18
När det inte går att utföra polerade betonggolv rekommenderar vi i många fall att man använder designspackel eller industrispackel från Weber Saint Gobain.
Läs mer
2019-01-31 13:28
Denna vinter präglas i stora delar av Sverige av en skoningslös kyla som får oss att längta till golvvärmens bekvämligheter. 
Läs mer
2019-01-08 12:09
Redan under andra halvan av 2018 började vi fylla upp 2019 med flera större byggprojekt. Här är tre stora projekt vi ser fram emot extra mycket! 
Läs mer
2018-11-27 18:29
Dessa 3 golvlösningar är alla fantastiska lösningar för kaféer och liknande kommersiella miljöer. 
Läs mer