NYHETSBREV

God Jul önskar Heimdall Industrigolv


Vårt bästa julklappstips är en gåva till välgörenhet

Om du upplever julstress och är sent ute med att köpa in de sista klapparna så har vi ett tips till dig. Heimdall Industrigolv AB är en av Hjärnfondens företagsvänner 2018. I år vill vi därför slå ett extra slag för att skippa julklappen och ge bort en gåva till den välgörenhetsorganisation som känns bäst för dig! Vi kan komma på tre anledningar till det. 
 
  • Det känns rätt: Forskning visar att välmåendet ökar när man ger gåvor. Vi lovar att det känns ännu mer rätt att ge en gåva till välgörande ändamål! 
  • Motivera andra: Ger du en gåva till välgörenhet är vi övertygade om att andra också kommer att motiveras att göra samma sak. Pay it Forward! 
  • Det har effekt: För många välgörenhetsorganisationer behövs varenda krona för att driva organisationen framåt och göra nytta. 
 

Så vad kan man ge till? Spana in tipsen nedan! 

 
Foto: Adobestock.

Hjärnfonden

På Hjärnfondens hemsida går det att skänka pengar till olika insamlingar eller starta en egen insamling. Det sistnämnda brukar vara vanligt vid födelsedagar (du har kanske sett dina vänner göra det på Facebook). Skänker man till Hjärnfonden går pengarna till den livsviktiga forskningen om hjärnans sjukdomar; demens, stroke, depression, stress och så vidare. Även om vår insamling är produktkopplad går det absolut att skänka till vår insamling ''Från golv till Hjärnforskning'' 

Vår insamling är produktkopplad till vårt egna epoxigolv Rigstula Design™ Red.

Röda korset

Röda Korset är ett annat alternativ för dig som vill ge till ändamål som känns mer direkt och akut nödvändigt. Här går pengarna till att hjälpa människor på flykt, bekämpa svälten i Jemen, naturkatastrofer, tyfoner, orkaner och översvämningar. Men pengarna går också till lokala utmaningar som bekämpningen av skogsbränderna i Hälsingland under sommaren. Läs mer här!

Har du sett vårt egna epoxigolv? 

Rigstula Design™ Red är ett epoxigolv för storkök och industriella miljöer. För varje kvadratmeter vi ger det pengar till Hjärnfondens livsviktiga forskning om hjärnan. 
Läs mer om Rigstula Design™ Red här » 


Nyheter
2020-03-01 17:11
Har du bestämt dig för att köpa ett betonggolv? Här är de viktigaste 12 termerna du behöver hålla koll på för att hänga med i facksnacket! 
Läs mer
2020-03-15 15:42

Vi arbetar just nu enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss ständigt ajour. 

Läs mer
2020-02-23 13:43
Här ger vi 5 tips för dig som vill bygga ett fantastiskt parkeringshus! 
Läs mer
2020-02-09 21:52
Om du är intresserad av betongslipning eller golvläggning kan du söka jobb hos oss utan ett färdigt CV eller personligt brev. Allt är klart på 5 minuter.
Läs mer
2020-02-08 10:58
Här ger vi tre tips på hur du med industrigolv kan ge ett professionellt första intryck och samtidigt skapa en dynamisk kontorsmiljö med organiska element.
Läs mer
2020-01-18 18:44
Under kommande tio år kommer vi kunna se mer av ny teknologi på våra byggarbetsplatser och att partnering som samarbetsform kommer att öka. 
Läs mer