NYHETSBREV

God Jul önskar Heimdall Industrigolv


Vårt bästa julklappstips är en gåva till välgörenhet

Om du upplever julstress och är sent ute med att köpa in de sista klapparna så har vi ett tips till dig. Heimdall Industrigolv AB är en av Hjärnfondens företagsvänner 2018. I år vill vi därför slå ett extra slag för att skippa julklappen och ge bort en gåva till den välgörenhetsorganisation som känns bäst för dig! Vi kan komma på tre anledningar till det. 
 
  • Det känns rätt: Forskning visar att välmåendet ökar när man ger gåvor. Vi lovar att det känns ännu mer rätt att ge en gåva till välgörande ändamål! 
  • Motivera andra: Ger du en gåva till välgörenhet är vi övertygade om att andra också kommer att motiveras att göra samma sak. Pay it Forward! 
  • Det har effekt: För många välgörenhetsorganisationer behövs varenda krona för att driva organisationen framåt och göra nytta. 
 

Så vad kan man ge till? Spana in tipsen nedan! 

 
Foto: Adobestock.

Hjärnfonden

På Hjärnfondens hemsida går det att skänka pengar till olika insamlingar eller starta en egen insamling. Det sistnämnda brukar vara vanligt vid födelsedagar (du har kanske sett dina vänner göra det på Facebook). Skänker man till Hjärnfonden går pengarna till den livsviktiga forskningen om hjärnans sjukdomar; demens, stroke, depression, stress och så vidare. Även om vår insamling är produktkopplad går det absolut att skänka till vår insamling ''Från golv till Hjärnforskning'' 

Vår insamling är produktkopplad till vårt egna epoxigolv Rigstula Design™ Red.

Röda korset

Röda Korset är ett annat alternativ för dig som vill ge till ändamål som känns mer direkt och akut nödvändigt. Här går pengarna till att hjälpa människor på flykt, bekämpa svälten i Jemen, naturkatastrofer, tyfoner, orkaner och översvämningar. Men pengarna går också till lokala utmaningar som bekämpningen av skogsbränderna i Hälsingland under sommaren. Läs mer här!

Har du sett vårt egna epoxigolv? 

Rigstula Design™ Red är ett epoxigolv för storkök och industriella miljöer. För varje kvadratmeter vi ger det pengar till Hjärnfondens livsviktiga forskning om hjärnan. 
Läs mer om Rigstula Design™ Red här » 


Nyheter
2019-08-12 16:05
Här är tre frågor du måste ställa dig när du väljer golv för offentliga och publika miljöer. 
Läs mer
2018-05-23 11:37
Har du erfarenhet av att lägga massagolv eller slipa betonggolv? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Det enda kravet är att du har lite erfarenhet och att du har B- körkort. Vi står för resten! 
Läs mer
2019-06-24 13:47
Letar du efter en entreprenör som flytspacklar i Gävleborg? Du behöver inte leta längre...
Läs mer
2019-06-11 17:00
Grått och tråkigt? Inte alls. Grå är en perfekt färg för golv som kan skapa en stilren och snygg yta för kommersiellt bruk. 
Läs mer
2019-05-23 14:38
Det finns fyra olika sätt att slipa betong enligt HTC Superfloor™. Här går vi igenom de avgörande skillnaderna. 
Läs mer
2019-04-25 15:04
Gym och träningsanläggningar kräver golvlösningar som är hållbara, ljuddämpande och flexibla vad gäller estetik och funktion.  
Läs mer