NYHETSBREV

God Jul önskar Heimdall Industrigolv


Vårt bästa julklappstips är en gåva till välgörenhet

Om du upplever julstress och är sent ute med att köpa in de sista klapparna så har vi ett tips till dig. Heimdall Industrigolv AB är en av Hjärnfondens företagsvänner 2018. I år vill vi därför slå ett extra slag för att skippa julklappen och ge bort en gåva till den välgörenhetsorganisation som känns bäst för dig! Vi kan komma på tre anledningar till det. 
 
  • Det känns rätt: Forskning visar att välmåendet ökar när man ger gåvor. Vi lovar att det känns ännu mer rätt att ge en gåva till välgörande ändamål! 
  • Motivera andra: Ger du en gåva till välgörenhet är vi övertygade om att andra också kommer att motiveras att göra samma sak. Pay it Forward! 
  • Det har effekt: För många välgörenhetsorganisationer behövs varenda krona för att driva organisationen framåt och göra nytta. 
 

Så vad kan man ge till? Spana in tipsen nedan! 

 
Foto: Adobestock.

Hjärnfonden

På Hjärnfondens hemsida går det att skänka pengar till olika insamlingar eller starta en egen insamling. Det sistnämnda brukar vara vanligt vid födelsedagar (du har kanske sett dina vänner göra det på Facebook). Skänker man till Hjärnfonden går pengarna till den livsviktiga forskningen om hjärnans sjukdomar; demens, stroke, depression, stress och så vidare. Även om vår insamling är produktkopplad går det absolut att skänka till vår insamling ''Från golv till Hjärnforskning'' 

Vår insamling är produktkopplad till vårt egna epoxigolv Rigstula Design™ Red.

Röda korset

Röda Korset är ett annat alternativ för dig som vill ge till ändamål som känns mer direkt och akut nödvändigt. Här går pengarna till att hjälpa människor på flykt, bekämpa svälten i Jemen, naturkatastrofer, tyfoner, orkaner och översvämningar. Men pengarna går också till lokala utmaningar som bekämpningen av skogsbränderna i Hälsingland under sommaren. Läs mer här!

Har du sett vårt egna epoxigolv? 

Rigstula Design™ Red är ett epoxigolv för storkök och industriella miljöer. För varje kvadratmeter vi ger det pengar till Hjärnfondens livsviktiga forskning om hjärnan. 
Läs mer om Rigstula Design™ Red här » 


Nyheter
2019-02-11 14:18
När det inte går att utföra polerade betonggolv rekommenderar vi i många fall att man använder designspackel eller industrispackel från Weber Saint Gobain.
Läs mer
2019-01-31 13:28
Denna vinter präglas i stora delar av Sverige av en skoningslös kyla som får oss att längta till golvvärmens bekvämligheter. 
Läs mer
2019-01-08 12:09
Redan under andra halvan av 2018 började vi fylla upp 2019 med flera större byggprojekt. Här är tre stora projekt vi ser fram emot extra mycket! 
Läs mer
2018-11-27 18:29
Dessa 3 golvlösningar är alla fantastiska lösningar för kaféer och liknande kommersiella miljöer. 
Läs mer