NYHETSBREV

Våra mest lästa artiklar 2018


1. 4 olika flytspackel i 4 olika situationer

Förra årets mest lästa artikel fick 4938 läsare. Det är inte illa! Vi är dock inte särkilt förvånade. Att välja flytspackel är inte alltid helt enkelt eftersom man måste anpassa valet av produkt till valet av ytskikt. Faktorer som tjocklek, golvvärme, ytfinish spelar roll i valet av flytspackel. Att välja fel typ av spackel kan därför bli kostsamt. Det kan leda till att massan släpper från underlaget eller att det skapar sprickbildningar. 
Läs mer här! Foto från: Adobestock

2. Så kan du spara pengar på massagolv

Totalt 2960 läsare besökte vår artikel om vår artikel om ÄTA (ändrings- och tilläggsarbeten) och massagolv. Alla byggare vet att ätor kan vara en tids- och pengabov. Är inte förberedelserna klara för golvläggning kan kostnaderna för ätorna skjuta i höjden. Detta är något varken Heimdall eller våra kunder önskar eftersom krossade tidsplaner drabbar alla. Här har vi därför sammanfattar några tips som minskar risken för att detta sker.

Läs mer här! 

3. Betonggolv i bostaden - vad du bör tänka på

2680 personer läste om vad man behöver tänka på gällande betonggolv i bostäder. Vi vet att betong är oerhört populärt i hemmiljö och det märks även hos oss. Slipade och polerade betonggolv är i allra högsta grad ett alternativ som husbyggare idag överväger när de bygger. Resultatet är ett fogfritt, lättstädat och stilrent golv. 
Läs mer här! 

4. Gjutguiden del 1 - Om betongkvalitet 

1224 personer ville läsa på lite extra om betonggjutning för slipade betonggolv. Det är vi givetvis glada för eftersom vi vet att gjutningen har enormt stor påverkan på slutresultatet. 
Läs mer här! 
Har du sett vårt egna epoxigolv? 
Rigstula Design™ Red är ett epoxigolv för storkök och industriella miljöer. För varje kvadratmeter vi ger det pengar till Hjärnfondens livsviktiga forskning om hjärnan. 
Läs mer om Rigstula Design™ Red här » 

Nyheter
2020-03-01 17:11
Har du bestämt dig för att köpa ett betonggolv? Här är de viktigaste 12 termerna du behöver hålla koll på för att hänga med i facksnacket! 
Läs mer
2020-03-15 15:42

Vi arbetar just nu enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss ständigt ajour. 

Läs mer
2020-02-23 13:43
Här ger vi 5 tips för dig som vill bygga ett fantastiskt parkeringshus! 
Läs mer
2020-02-09 21:52
Om du är intresserad av betongslipning eller golvläggning kan du söka jobb hos oss utan ett färdigt CV eller personligt brev. Allt är klart på 5 minuter.
Läs mer
2020-02-08 10:58
Här ger vi tre tips på hur du med industrigolv kan ge ett professionellt första intryck och samtidigt skapa en dynamisk kontorsmiljö med organiska element.
Läs mer
2020-01-18 18:44
Under kommande tio år kommer vi kunna se mer av ny teknologi på våra byggarbetsplatser och att partnering som samarbetsform kommer att öka. 
Läs mer