NYHETSBREV

Vetenskaplig stilrenhet

OBS! Heimdall har ej varit delaktiga i detta projekt. Artikeln är framtagen tillsammans med Flowcrete Sverige och syftar till att ge inspiration och insikt

Menai Science Park 

Kontor, laboratorier, och mötesrum i framkant. Hur låter det för ditt företag inom energi- och IT- sektorn? Menai Science Park i Wales erbjuder just det i landets första riktiga forskningscenter, Menai Science Park. Forskningscentret är en dotterorganisation till Bangors universitet och syftet är att driva tillväxt i kunskapsbaserade företagssektorer. 

Komfortgolv av polyuretan går att få i oändligt många färger och mönster. Men ibland så räcker det med en färg. Och ibland ingen alls. Detta vita golv är iögonfallande i sin stilrenhet. Picture perfect! 
2. 3. 
.
Foto från: Flowcrete

Projektbeskrivning och krav

Ett forskningscenter av yppersta klass kräver en golvlösning av samma magnitud. Komfortgolv av polyuretan är industrigolvens Rolls Royce, tycker vi själva. Arkitektfirman bakom projektet, FalknerBrowns Architects, arbetade för att åstadkomma ett vad de kallar vitt band som genomsyrade byggnadskonceptet (är ni nyfikna på hur exteriören ser ut, googla ''Menai Science Park''). Golvet skulle ha en robust finish och ha en ljuddämpande funktion

Projektkrav
 • Modern och ljus inomhusmiljö
 • Fogfritt och lättstädat
 • Robust och matt finish
 • Slitstarkt över tid mot i synnerhet fotsteg. 

Fördelar med Peran Comfort

Peran Comfort är golvlösning som är självnivellerande, vilket betyder att den ''flyter ut'' vid läggning. Den kommer alltså inte till arbetsplatsen i härdad form. Denna polyuretanbeläggning appliceras i enbart 2-3 mm. Detta betyder att man sällan behöver ta hänsyn till takhöjd och trösklar. 
 
 • Går snabbt att installera. 
 • Fogfritt och lättstädat
 • Ljuddämpande och skapar en bättre arbetsmiljö
 • Estetiskt tilltalande och går att få i en mängd olika kulörer vilket gör att Peran Comfort lämpar sig för lokal- och varumärkesanpassningar. 
 • Slitstarkt mot fotsteg. 
 • Bidrar till en god inomhusluft.
 • UV- resistent. 
 
Vi är Hjärnfondens företagsvän 2019  

Heimdall Industrigolv är stolta företagsvänner till Hjärnfonden 2019. Våra pengar går till forskning om hjärnsjukdomar som demens, ADHD, psykisk ohälsa och stroke. Sjukdomar som kan drabba oss alla någon gång i livet. Nyheter
2020-03-01 17:11
Har du bestämt dig för att köpa ett betonggolv? Här är de viktigaste 12 termerna du behöver hålla koll på för att hänga med i facksnacket! 
Läs mer
2020-03-15 15:42

Vi arbetar just nu enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss ständigt ajour. 

Läs mer
2020-02-23 13:43
Här ger vi 5 tips för dig som vill bygga ett fantastiskt parkeringshus! 
Läs mer
2020-02-09 21:52
Om du är intresserad av betongslipning eller golvläggning kan du söka jobb hos oss utan ett färdigt CV eller personligt brev. Allt är klart på 5 minuter.
Läs mer
2020-02-08 10:58
Här ger vi tre tips på hur du med industrigolv kan ge ett professionellt första intryck och samtidigt skapa en dynamisk kontorsmiljö med organiska element.
Läs mer
2020-01-18 18:44
Under kommande tio år kommer vi kunna se mer av ny teknologi på våra byggarbetsplatser och att partnering som samarbetsform kommer att öka. 
Läs mer