NYHETSBREV

Spara enkelt 66% av kostnaden på golvvård


En städmetod som trumfar andra  

Först en liten disclaimer: Heimdall Industrigolv är inget företag som sysslar med golvvård. Vi arbetar med golvinstallationer men därför kan vi också hävda att våra rekommendationer är neutrala och sakliga. Vi vet att räkna ut den totala kostnaden för ett golv bör man tänka bortom installationskostnaden och räkna in kostnaden för hela livscykeln. Vi hävdar att det finns en städmetod som är överlägsen andra städmetoder, den så kallade Twistermetoden som är både miljövänlig och sparar pengar. Twisterrondellerna som du sätter under en städmaskin innehåller miljontals små artificiella diamanter som städar på djupet samtidigt som det polerar golvet. Beroende på behovet i lokalen finns det olika typer av rondeller. Dessa hittar du här!

Twister går att sätta på alla städmaskiner. 
Foto från: Adobestock

Kostnadsbesparingar upp till 66% för förbrukningsvaror

Twisterrondellerna passar till alla städmaskiner så inga ytterligare inköp behövs bortsett från rondellerna i sig. Tack vare sin unika konstruktion med artificiella diamanter så behövs inga kemikalier till rengöringen, det räcker med enbart vatten! Detta sparar givetvis in tusentals kronor över tid och Twisterpad själva menar att man kan spara upp emot 66% för förbrukningsvaror. Hur mycket man faktiskt kommer att bespara i rena pengar beror på lokalens utformning och städningens frekvens. En kalkylator hittar du här!​

Lägre miljöpåverkan

Besparingar behöver inte nödvändigtvis enbart ha att göra med pengar. Det är också av yttersta vikt att minska den miljöpåverkan vi ålägger planeten i vår vardag. Eftersom Twister inte kräver att man behöver tillsätta kemikalier i städningen så är den naturligen 100% fri från kemikalier, lägg där till 66% färre städrondeller som vi nämnde ovan så medför det i längden färre transporter.

Resultatet kommer att förvåna dig

Man skulle kunna tro att det utan kemikalier blir ett sämre resultat än om man skulle tillsätta kemikalier. Men tack vare sina artificiella inbyggda  Twister både rengör och polerar golvet samtidigt så kommer det skapa och bibehålla en lyster som du inte får med andra golvsystemet. Efter tio år kommer golven se som nya ut under förutsättning att underhållet sköts på regelbunden basis.

Nyheter
2020-07-28 12:20
Betong är generellt ett relativt sprött material med låg draghållfasthet och i takt med tiden kommer en betongplatta att krympa. Detta ökar riskerna för sprickbildning. För att förhindra rörelser i betongen kan man använda sig av olika typer av fogar. 
Läs mer
2020-07-20 16:59
Eftersom härdplaster appliceras flytande finns också en enorm mängd med designmöjligheter vilket är en av produktgruppens största fördelar. Men här hittar du även ett betonggolv. 
Läs mer
2020-07-17 17:19

Precis som det kan finnas emissioner i alla andra byggnadsmaterial kan det även finnas i golv. Den vanligaste typen kallas för  flyktiga organiska ämnen vilket brukar förkortas till VOC. 

Läs mer
2020-07-09 15:09

Det finns en städmetod som är överlägsen andra städmetoder, med hjälp av Twisterrondeller kan du spara på både miljön och plånboken. 

Läs mer
2020-07-03 12:20

Golventreprenörer är underutnyttjade i tidiga delar av projektprocessen, menar vi. För att få konkurrensneutral information och kunskap om det praktiska kring installationer så kan det vara bra att vända sig till golventreprenörer.

Läs mer
2020-06-08 18:41
Här förklarar vi hur du kan klippa kostnaderna utan minskad kvalitet när du ska lägga massagolv i storkök.
Läs mer