NYHETSBREV

Nyhetsarkiv

Så löser du underskjutande fukt

Har du problem med underskjutande fukt från undergolvet? Här är 3 lösningar som både löser problemet samtidigt som det bibehåller funktionella egenskaper. 

Så minimerar du vikten på mellanbjälklag

Parkeringshus är en särskilt belastande inomhusmiljö. Genom att använda massagolv istället för asfalt kan du minimera vikten på mellanbjälklaget. 

Så riskhanterar Heimdall i coronatider

Vi arbetar just nu enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss ständigt ajour. 

Häng med i facksnacket - 12 viktiga betonggolvstermer

Har du bestämt dig för att köpa ett betonggolv? Här är de viktigaste 12 termerna du behöver hålla koll på för att hänga med i facksnacket! 

LISTA: Så får du ett fantastiskt parkeringshusgolv!

Här ger vi 5 tips för dig som vill bygga ett fantastiskt parkeringshus! 

Sök jobb hos oss

Om du är intresserad av betongslipning eller golvläggning kan du söka jobb hos oss utan ett färdigt CV eller personligt brev. Allt är klart på 5 minuter.

3 designtips för kontorslokaler!

Här ger vi tre tips på hur du med industrigolv kan ge ett professionellt första intryck och samtidigt skapa en dynamisk kontorsmiljö med organiska element.

3 trender inom byggbranschen under 20- talet

Under kommande tio år kommer vi kunna se mer av ny teknologi på våra byggarbetsplatser och att partnering som samarbetsform kommer att öka. 

Våra mest lästa artiklar under 2010- talet

Vi vill önska er läsare god fortsättning. Är ni nyfikna på vad våra läsare intresserar sig för allra mest, då kan ni läsa denna summering av de mest lästa artiklarna under 2010- talet. 

Vetenskaplig stilrenhet

Komfortgolv av polyuretan går att få i oändligt många färger och mönster. Men ibland så räcker det med en färg. Och ibland ingen alls. Detta vita golv är iögonfallande i sin stilrenhet. Picture perfect! 

Nyheter
2020-07-09 15:09

Det finns en städmetod som är överlägsen andra städmetoder, med hjälp av Twisterrondeller kan du spara på både miljön och plånboken. 

Läs mer
2020-07-03 12:20

Mässor och visningar är ett av de bästa sätten att få nyheter om golv från branschens leverantörer. Men för att få konkurrensneutral information och kunskap om det praktiska kring installationer så kan det vara bra att vända sig till golventreprenörer.

Läs mer
2020-06-08 18:41
Här förklarar vi hur du kan klippa kostnaderna utan minskad kvalitet när du ska lägga massagolv i storkök.
Läs mer
2020-05-23 17:33
Söker du golv som verkligen sätter färg på tillvaron? Då är Sika Comfortfloor lösningen för dig! 
Läs mer
2020-05-08 15:44
Under sommarens semester kan det vara läge att renovera befintliga golv när industrilokalen eller kontoret är stängt. 
Läs mer