NYHETSBREV

Nyhetsarkiv

SPLASH! Bästa industrigolvet för färgsättning

Söker du golv som verkligen sätter färg på tillvaron? Då är Sika Comfortfloor lösningen för dig! 

3 golv vi hinner installera medan du har din semester

Under sommarens semester kan det vara läge att renovera befintliga golv när industrilokalen eller kontoret är stängt. 

Så löser du underskjutande fukt

Har du problem med underskjutande fukt från undergolvet? Här är 3 lösningar som både löser problemet samtidigt som det bibehåller funktionella egenskaper. 

Så minimerar du vikten på mellanbjälklag

Parkeringshus är en särskilt belastande inomhusmiljö. Genom att använda massagolv istället för asfalt kan du minimera vikten på mellanbjälklaget. 

Så riskhanterar Heimdall i coronatider

Vi arbetar just nu enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller oss ständigt ajour. 

Häng med i facksnacket - 12 viktiga betonggolvstermer

Har du bestämt dig för att köpa ett betonggolv? Här är de viktigaste 12 termerna du behöver hålla koll på för att hänga med i facksnacket! 

LISTA: Så får du ett fantastiskt parkeringshusgolv!

Här ger vi 5 tips för dig som vill bygga ett fantastiskt parkeringshus! 

Sök jobb hos oss

Om du är intresserad av betongslipning eller golvläggning kan du söka jobb hos oss utan ett färdigt CV eller personligt brev. Allt är klart på 5 minuter.

3 designtips för kontorslokaler!

Här ger vi tre tips på hur du med industrigolv kan ge ett professionellt första intryck och samtidigt skapa en dynamisk kontorsmiljö med organiska element.

3 trender inom byggbranschen under 20- talet

Under kommande tio år kommer vi kunna se mer av ny teknologi på våra byggarbetsplatser och att partnering som samarbetsform kommer att öka. 

Nyheter
2020-07-28 12:20
Betong är generellt ett relativt sprött material med låg draghållfasthet och i takt med tiden kommer en betongplatta att krympa. Detta ökar riskerna för sprickbildning. För att förhindra rörelser i betongen kan man använda sig av olika typer av fogar. 
Läs mer
2020-07-20 16:59
Eftersom härdplaster appliceras flytande finns också en enorm mängd med designmöjligheter vilket är en av produktgruppens största fördelar. Men här hittar du även ett betonggolv. 
Läs mer
2020-07-17 17:19

Precis som det kan finnas emissioner i alla andra byggnadsmaterial kan det även finnas i golv. Den vanligaste typen kallas för  flyktiga organiska ämnen vilket brukar förkortas till VOC. 

Läs mer
2020-07-03 12:20

Golventreprenörer är underutnyttjade i tidiga delar av projektprocessen, menar vi. För att få konkurrensneutral information och kunskap om det praktiska kring installationer så kan det vara bra att vända sig till golventreprenörer.

Läs mer
2020-06-08 18:41
Här förklarar vi hur du kan klippa kostnaderna utan minskad kvalitet när du ska lägga massagolv i storkök.
Läs mer