NYHETSBREV

Nyhetsarkiv

God Jul önskar Heimdall Industrigolv

Heimdall Industrigolv AB är en av Hjärnfondens företagsvänner 2018. I år vill vi därför slå ett extra slag för att skippa julklappen och ge bort en gåva till den välgörenhetsorganisation som känns bäst för dig!

4 stora nackdelar med obehandlade betonggolv

Att inte välja att behandla betonggolv enligt HTC Superfloor™ eller att lägga en plastmassabeläggning har sina nackdelar som kan vara kostsamma och besvärliga.

 

LATHUND: Golv i sjukhus

Sjukhus är komplicerade inrättningar där du finner allmänytor, storkök, kulvertar, teknikrum, patientrum och operationssalar som alla ställer olika krav på golvlösningarna. 

Microcement ger dig betong i hela huset

Idag är vi stolta att kunna äntligen kunna lansera vår egna produkt Rigstula Design™ Microcement som går att applicera på både väggar och golv i badrum. 

Därför kommer betonggolvet ha synliga stenar

Vill du ha slipad betong utan synliga stenar i din lokal eller ditt hem? Det är inte säkert att det är möjligt. Här bryter vi ner orsakerna till varför det kan bli oönskade stenar. 

Vi söker slipare och golvläggare!

Har du erfarenhet av att lägga massagolv eller slipa betonggolv? Då är du välkommen med din ansökan till oss. Det enda kravet är att du har lite erfarenhet och att du har B- körkort. Vi står för resten! 

Köp Rigstula Design Red. Bekämpa hjärnsjukdomar

För varje kvadratmeter vi säljer av Rigstula Design Red skänker vi pengar till Hjärnfonden.

Glad påsk önskar Heimdall Industrigolv AB

Heimdall Industrigolv AB håller tummarna för att du får en fin helg med ett vackert väder och gott umgänge. 


 

Gjutguiden del V - Betong och miljöpåverkan

I den femte delen av ''Gjutguiden för diamantslipade betonggolv'' går vi in lite djupare på betongens miljöpåverkan. 

Heimdall fyller 10 år - Erik och Göran har ordet

Det är 10- års jubileum och vi är på ett reflekterande humör...

Nyheter
2019-02-11 14:18
När det inte går att utföra polerade betonggolv rekommenderar vi i många fall att man använder designspackel eller industrispackel från Weber Saint Gobain.
Läs mer
2019-01-31 13:28
Denna vinter präglas i stora delar av Sverige av en skoningslös kyla som får oss att längta till golvvärmens bekvämligheter. 
Läs mer
2019-01-08 12:09
Redan under andra halvan av 2018 började vi fylla upp 2019 med flera större byggprojekt. Här är tre stora projekt vi ser fram emot extra mycket! 
Läs mer
2019-01-07 19:12
Här kommer en lista på våra 4 mest lästa artiklar 2018. Här hittar du lite av allt - betongkvalitet, gjutning, betonggolv i bostäder, massagolv och ÄTA.  
Läs mer
2018-11-27 18:29
Dessa 3 golvlösningar är alla fantastiska lösningar för kaféer och liknande kommersiella miljöer. 
Läs mer
2018-09-04 11:58
En fall och halkolycka är en för mycket. Till dig som projekterar har vi här 3 golvlösningar som minskar risken för fall och halkolyckor. 
Läs mer